Witam, chciałem dzisiaj wykonać wydruk próbny oferty ZPO. Niestety pojawia mi się błąd –wystąpił błąd podczas inicjalizacji wydruku (gryDawca: Nie odnalezione pole telefon). Dodam, że z wydrukiem REH nie miałem/mam problemów. Proszę o wszelakie sugestie. Pozdrawiam
Błąd Podczas Inicjalizacji Wydruku
Rozpoczęty przez Marconi, 04 lis 2011 12:22
błąd podczas inicjalizacji wy ofertowanie drukowanie
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 listopad 2011 - 12:22
Napisano 04 listopad 2011 - 12:57
Użytkownik Marconi dnia 04 listopad 2011 - 12:22 napisał
Witam, chciałem dzisiaj wykonać wydruk próbny oferty ZPO. Niestety pojawia mi się błąd –wystąpił błąd podczas inicjalizacji wydruku (gryDawca: Nie odnalezione pole telefon). Dodam, że z wydrukiem REH nie miałem/mam problemów. Proszę o wszelakie sugestie. Pozdrawiam
Wersja 9.54.1102 (2011-11-03)
- poprawa wydruku oferty dla postępowań ZPO.
Napisano 04 listopad 2011 - 13:50
niestety jak mam podwykonawców to w tej wersji widzę na wydrukach i w aplikacji tylko jedna "usługę" do podwykonawcy (a mam 3), nie jestem w stanie dodać pozostałych 2 - bo ich nie ma w aplikacji (ale ssxie widać, że są). czy ktoś ma podobny problem?
Napisano 04 listopad 2011 - 21:49
U mnie wersja 1102 nie wstawia do oferty ZPO pola zawód/specjalność dla personelu pomimo, że w ssx2 jest zaimportowana. I jest zonk. Ta wartość jest walidowana przed wydrukiem. Teraz pytanie: tylko u mnie, czy u kogoś jeszcze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych