Witam, stworzyłem już raz ofertę w aplikacji ofertowanie. Teraz muszę wczytać nowy plik wsadowy (w poprzednim był błąd) i pytanie czy odinstalować aplikację i zainstalować na nowo? Czy wystarczy ponownie wczytać nowy plik profilu potencjału?
Ponowne Tworzenie Oferty W Aplikacji.
Rozpoczęty przez matt, 28 lis 2011 21:16
ponowna ofera aplikacja do ofertowania
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 listopad 2011 - 21:16
Napisano 28 listopad 2011 - 22:20
Użytkownik matt dnia 28 listopad 2011 - 21:16 napisał
Witam, stworzyłem już raz ofertę w aplikacji ofertowanie. Teraz muszę wczytać nowy plik wsadowy (w poprzednim był błąd) i pytanie czy odinstalować aplikację i zainstalować na nowo? Czy wystarczy ponownie wczytać nowy plik profilu potencjału?
Odinstaluj, w ubiegłym roku nowy profil nie nadpisywał starego.
Napisano 28 listopad 2011 - 22:23
odinstaluj usuwając wszystko (będzie też o danych informacja)
Napisano 29 listopad 2011 - 09:24
W tym roku 3 razy wczytywałem plik z portalu i było bez problemów. Aplikacja w wersji 9.58.1114 (2011-11-14)
W tym dwa razy już po złożeniu oferty - zmiany w zasobach sprzętowych (swoją drogą przez przypadek wygenerowałem plik z wartościami "od teraz" i program ładnie pokazał że harmonogramy personelu się nie pokrywają)
W tym dwa razy już po złożeniu oferty - zmiany w zasobach sprzętowych (swoją drogą przez przypadek wygenerowałem plik z wartościami "od teraz" i program ładnie pokazał że harmonogramy personelu się nie pokrywają)
Użytkownik radzik edytował ten post 29 listopad 2011 - 09:26
Napisano 29 listopad 2011 - 22:13
radzik, ciekawe tylko co na płytce się zapisało
różnie to w latach poprzednich bywało
Napisano 30 listopad 2011 - 07:21
Na pewno po wczytaniu nowego profilu usuwani są podwykonawcy jeżeli byli przypisani do danego zakresu.
Ja też kilka razy profil wczytywałem... co pójdzie do NFZ to już nie wiem
ale chyba nie my odpowiadamy za oprogramowanie, które nam dają.
Ja też kilka razy profil wczytywałem... co pójdzie do NFZ to już nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych