Pdf417
Rozpoczęty przez Marconi, 24 wrz 2010 10:09
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 wrzesień 2010 - 10:09
Witam, po instalacji i po odpaleniu programu Ofertowanie pojawia mi się komunikat o braku zainstalowanej czcionki pdf417, Wiecie może szanowni Forumowicze jak można i trzeba poradzić sobie może z tym problemem?
Napisano 24 wrzesień 2010 - 10:18
Użytkownik Marconi dnia 24 wrzesień 2010 - 10:09 napisał
... braku zainstalowanej czcionki pdf417 ...
Ta trzecia opcja chyba najlepsza bo przyda się później do drukowania ofert
Napisano 24 wrzesień 2010 - 10:45
Użytkownik Komarek dnia 24 wrzesień 2010 - 10:18 napisał
Zainstaluj Solid Converter PDF (płatny) albo Free Converter PDF (bezpłatny) albo wirtualną drukarkę PDF Creator(jako domyślną).
Zainstalowałem wirtualną drukarkę PDF Creator(trzecia opcja) i rozumiem, że oferty mam drukować z jej pozycji?
Napisano 23 październik 2010 - 22:37
Witajcie.
Przy składaniu oferty miałam ten sam problem. Zgodnie z instrukcjami powyżej - rozwiązałam go, ale teraz mam uzupełnienie i zamiast kodu kreskowego drukują mi się "krzaczki" chociaż jako domyślną mam ustawioną drukarkę dopdf. Jeśli domyślna jest PDFCreator, w miejscu kodu nie ma nic. Jesli ktoś może mi pomóc, bardzo proszę.
Przy składaniu oferty miałam ten sam problem. Zgodnie z instrukcjami powyżej - rozwiązałam go, ale teraz mam uzupełnienie i zamiast kodu kreskowego drukują mi się "krzaczki" chociaż jako domyślną mam ustawioną drukarkę dopdf. Jeśli domyślna jest PDFCreator, w miejscu kodu nie ma nic. Jesli ktoś może mi pomóc, bardzo proszę.
Napisano 25 październik 2010 - 13:53
Użytkownik mikolajczykowa dnia 23 październik 2010 - 22:37 napisał
... domyślna jest PDFCreator, w miejscu kodu nie ma nic...
Zainstaluj bezpłatny program Acrobat Reader lub zaktualizuj (jeżeli masz zainstalowany) do wersji 9.4.
Powinno pomóc.
Napisano 02 listopad 2011 - 21:54
Witajcie:)
Zainstalowałam program do ofertowania na nowym laptopie i mam monit o brak czcionki pdf 417.W zeszłym roku z tego co pamiętam był udostępniony jakiś pliczek do ściągnięcia.Nie wiecie gdzie go znaleźć?
trochu pilne się robi...
Zainstalowałam program do ofertowania na nowym laptopie i mam monit o brak czcionki pdf 417.W zeszłym roku z tego co pamiętam był udostępniony jakiś pliczek do ściągnięcia.Nie wiecie gdzie go znaleźć?
trochu pilne się robi...
Napisano 02 listopad 2011 - 22:30
Użytkownik amazonka dnia 02 listopad 2011 - 21:54 napisał
Nie wiecie gdzie go znaleźć?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych