Witam,
problem polega na tym,ze nie mogę utworzyc nowego profilu ,dostaje nastepujaca informacje:
"Błędy w profilu potencjału (wyświetlane w paczkach)
Świadczeniodawca: xxxxxxxxxxxxxx
Jednostka organizacyjna: xxxxxxxxxxxxxxx
Komórka organizacyjna: 1 - PORADNIA STOMATOLOGICZNA
Sprzęt: LAMPA POLIMERYZACYJNA
Obecność sprzętu (01.03.1992 - nieskończoność) nie zawiera się w okresie działalności komórki
Sprzęt: UNIT STOMATOLOGICZNY
Obecność sprzętu (01.06.1991 - nieskończoność) nie zawiera się w okresie działalności komórki "
wpiswalem date dzisiejsza i date obowiazywania kontraktu (data generowania pliku) i bylo to samo.
o co tutaj chodzi???????????
dziekuje
Portal Potencjału
Rozpoczęty przez mozart, 09 paź 2010 16:13
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 październik 2010 - 16:13
Napisano 09 październik 2010 - 16:32
Użytkownik mozart dnia 09 październik 2010 - 16:13 napisał
Witam,
problem polega na tym,ze nie mogę utworzyc nowego profilu ,dostaje nastepujaca informacje:
Obecność sprzętu (01.03.1992 - nieskończoność) nie zawiera się w okresie działalności komórki
Obecność sprzętu (01.06.1991 - nieskończoność) nie zawiera się w okresie działalności komórki "
wpiswalem date dzisiejsza i date obowiazywania kontraktu (data generowania pliku) i bylo to samo.
dziekuje
dziekuje
Obecność sprzętu w komórce nie może być wcześniejsza niż data utworzenia komórki. Sprawdź od kiedy działa komórka i wstaw taką datę przy obecności sprzętu.
Napisano 10 październik 2010 - 21:10
Użytkownik kemor dnia 09 październik 2010 - 16:32 napisał
Obecność sprzętu w komórce nie może być wcześniejsza niż data utworzenia komórki. Sprawdź od kiedy działa komórka i wstaw taką datę przy obecności sprzętu.
U mnie przez przypadek przeszła (i to w poprawnym profilu
Walidacje na datę są .... ??????
Użytkownik danstar edytował ten post 10 październik 2010 - 21:15
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych