Skocz do zawartości

Dokumenty Dolaczone Do Oferty - Problem

• Nie możesz odpowiedzieć
1 odpowiedź w tym temacie

#1 misia

Rezydent

• Świadczeniodawcy DOW NFZ
  • 94 Postów:
  • Miejscowość:Głogów

Napisano 10 październik 2010 - 11:24

Mam problem z dołączeniem dokumentów poniewaz jak chce zalaczayc dokumenty dla ogolnej stomatologi to pojawia mi sie do wyboru tylko postepowanie dla protetytki i dla dzieci zas nie ma na ogolneą stomatologie. W kazdym rodzaju swiadczen zawsze mam dwa pozostale postepowania zas brakuje tego konkretnego, czy ktos wie dlaczego tak jest?Prosze o szybka odpowiedz.

#2 kemor

Rezydent

• Świadczeniodawcy poza DOW
  • 1117 Postów:
  • Miejscowość:Podkarpacie

Napisano 10 październik 2010 - 11:50

Wyświetl postUżytkownik misia dnia 10 październik 2010 - 11:24 napisał

Mam problem z dołączeniem dokumentów poniewaz jak chce zalaczayc dokumenty dla ogolnej stomatologi to pojawia mi sie do wyboru tylko postepowanie dla protetytki i dla dzieci zas nie ma na ogolneą stomatologie. W kazdym rodzaju swiadczen zawsze mam dwa pozostale postepowania zas brakuje tego konkretnego, czy ktos wie dlaczego tak jest?Prosze o szybka odpowiedz.

Czy dokumenty będziesz składała w ofercie na stomatologię ogólną?
Załącznik Dokumenty wypełniasz tylko wtedy, gdy nie będziesz składała wymaganych dokumentów z ofertą ponieważ były już złożone w innym postępowaniu. Wybierając ten załącznik w Ofertowaniu wskazujesz w którym postępowaniu (innym niż aktualnie robione) były złożone dokumenty. Dlatego na liście nie pokazuje się bieżące postępowanie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych