Mam problem z dołączeniem dokumentów poniewaz jak chce zalaczayc dokumenty dla ogolnej stomatologi to pojawia mi sie do wyboru tylko postepowanie dla protetytki i dla dzieci zas nie ma na ogolneą stomatologie. W kazdym rodzaju swiadczen zawsze mam dwa pozostale postepowania zas brakuje tego konkretnego, czy ktos wie dlaczego tak jest?Prosze o szybka odpowiedz.
Dokumenty Dolaczone Do Oferty - Problem
Rozpoczęty przez misia, 10 paź 2010 11:24
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 10 październik 2010 - 11:24
Napisano 10 październik 2010 - 11:50
Użytkownik misia dnia 10 październik 2010 - 11:24 napisał
Mam problem z dołączeniem dokumentów poniewaz jak chce zalaczayc dokumenty dla ogolnej stomatologi to pojawia mi sie do wyboru tylko postepowanie dla protetytki i dla dzieci zas nie ma na ogolneą stomatologie. W kazdym rodzaju swiadczen zawsze mam dwa pozostale postepowania zas brakuje tego konkretnego, czy ktos wie dlaczego tak jest?Prosze o szybka odpowiedz.
Czy dokumenty będziesz składała w ofercie na stomatologię ogólną?
Załącznik Dokumenty wypełniasz tylko wtedy, gdy nie będziesz składała wymaganych dokumentów z ofertą ponieważ były już złożone w innym postępowaniu. Wybierając ten załącznik w Ofertowaniu wskazujesz w którym postępowaniu (innym niż aktualnie robione) były złożone dokumenty. Dlatego na liście nie pokazuje się bieżące postępowanie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych