Skocz do zawartości

Personel

• Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 karkk

Stażysta

• Świadczeniodawcy DOW NFZ
  • 32 Postów:
  • Miejscowość:Wrocłam

Napisano 11 październik 2010 - 17:38

Witam,

W Portalu mam wpisany personel aktualnie zatrudniony w poradni...14 osób. Czy w ofercie mogę wykazać tylko osoby wymagane w postępowaniu? np. lekarz i 2 asystentki?
Dane wszystkich aktualnie zatrudnionych są widoczne w danych podstawowych, czy nie będzie to jakiś błąd?

#2 Piotr_Jakson

Spamer

• 3610 Postów:
  • GG: 5404906
  • Imię: Piotr
  • Nazwisko: Jaksoń
  • Miejscowość:Kamienna Góra

Napisano 11 październik 2010 - 17:44

eeee?? ci co nie pracują w poradni już to należy im zakończyc zatrudnienie! Na jakiej podstawie ich wykazujesz? Pracują u ciebie czy tylko pracowali (dawali papiery) a teraz masz inny personel?

#3 karkk

Stażysta

• 32 Postów:

Napisano 11 październik 2010 - 20:01

Wyświetl postUżytkownik Piotr_Jakson dnia 11 październik 2010 - 17:44 napisał

eeee?? ci co nie pracują w poradni już to należy im zakończyc zatrudnienie! Na jakiej podstawie ich wykazujesz? Pracują u ciebie czy tylko pracowali (dawali papiery) a teraz masz inny personel?

Pracują nadal, ale nie wykonują świadczeń dla NFZ..., dwie są na urlopie wychowawczym... dla kontraktu ogólnie wystarczy mi dwie osoby a mam ich 8 wpisanych w ofertę, reszty po prostu nie chce szkoda papieru :)

Użytkownik karkk edytował ten post 11 październik 2010 - 20:05

#4 Olka65

Dyrektor

• 1256 Postów:
  • Imię: Jolanta
  • Nazwisko: Skrzypek
  • Miejscowość:Dzierżoniów

Napisano 11 październik 2010 - 20:10

Wyświetl postUżytkownik karkk dnia 11 październik 2010 - 20:01 napisał

Pracują nadal, ale nie wykonują świadczeń dla NFZ..., dwie są na urlopie wychowawczym... dla kontraktu ogólnie wystarczy mi dwie osoby a mam ich 8 wpisanych w ofertę, reszty po prostu nie chce szkoda papieru :)

Wykaż tylko personel,który będzie realizował umowę z NFZ.

#5 karkk

Stażysta

• 32 Postów:

Napisano 11 październik 2010 - 20:25

Czy zaznaczyć koniec zatrudnienia i już, czy koniec zatrudnienia w komórce organizacyjnej??
A jeszcze jedno pytanie, czy dzielić personel, który chcę wykazać na do 31.12.2010 i od 01.01.2011?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych