Skocz do zawartości

Odrzucenie Oferty Aos

• Nie możesz odpowiedzieć
41 odpowiedzi w tym temacie

#41 chrees

Dyrektor

• Admini
  • 6024 Postów:
  • GG: 608431
  • Imię: Krzysztof
  • Nazwisko: Żukowski
  • Miejscowość:Wrocław

Napisano 03 grudzień 2010 - 11:59

Wyświetl postUżytkownik Sensus dnia 03 grudzień 2010 - 11:18 napisał

Dzwoniłam ze 20 razy, tylko nikt tam nie odbiera

717979230

edit: czytałam to
z tym, że jest róznica pomiędzy NZOZ-em, który ma kilka poradni a jednoosobowym gabinetem, gdzie oświadczyłam, że osobiście (czyli ja i tylko ja) wykonuję usługi medyczne
w takim razie po co to oświadczenie?

poza tym, w oddaleniu protestu jest "czas pracy personelu wykazanego w ofercie nie pokrywa się z czasem pracy komórki" - czyli NFZ w ogóle nie odniósł się do tego, co pisałam w proteście
A co nadal uważam, że jest nieprawdą
ponieważ zapewniam pracę personelu w godzinach pracy poradni, natomiast poradnia jest czynna dłużej i wówczas również pacjenci mogą zadzwonić czy zarejestrować się do mnie, a nie tylko w godzinach pracy dla NFZ-u

poza tym wszelkie inne wymagania są spełnione + dodatkowe, które powinny być na plus dla pacjentów i NFZ-u

wiem, że źle zinterpretowałam, ale wydaje mi się, że ważny jest specjalista i jego umiejętności, kompetencje a nie durnowaty harmonogram
dostanę ileśtam punktów do realizacji i mam to zrobić i chyba to jest istotne, prawda?

sensus, już mi się nie chce bawić... Używaj edycji, następnym razem podwyższę Ci poziom ostrzeżeń, a posty będą moderowane

#42 Sensus

Rezydent

• Świadczeniodawcy DOW NFZ
  • 69 Postów:
  • GG: 7866233
  • Imię: Kasia
  • Miejscowość:Świdnica

Napisano 03 grudzień 2010 - 12:12

Wyświetl postUżytkownik chrees dnia 03 grudzień 2010 - 11:59 napisał

sensus, już mi się nie chce bawić... Używaj edycji, następnym razem podwyższę Ci poziom ostrzeżeń, a posty będą moderowane

OK, będę to miała na uwadze
bardzo przepraszam :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych