Populacja
Rozpoczęty przez monPOZ, 10 gru 2010 11:38
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 grudzień 2010 - 11:38
Proszę o pomoc, w pozycji wniosku wybierając konkretne postepowanie, co należy wprowadzić w dwa otwarte pola populacji??? W zakładce obszar liczbę populacji miasta, a w zakładce postępowania liczbę zadeklarowanych pacjentów do danego rodzaju świadczeń, czy tu i tu populację obszaru miasta??? Proszę o pomoc, tego akurat niewiem
Napisano 10 grudzień 2010 - 11:47
Użytkownik monPOZ dnia 10 grudzień 2010 - 11:38 napisał
Proszę o pomoc, w pozycji wniosku wybierając konkretne postepowanie, co należy wprowadzić w dwa otwarte pola populacji??? W zakładce obszar liczbę populacji miasta, a w zakładce postępowania liczbę zadeklarowanych pacjentów do danego rodzaju świadczeń, czy tu i tu populację obszaru miasta??? Proszę o pomoc, tego akurat niewiem
Ja podawałem szacunkową liczbę zadeklarowanych
Napisano 10 grudzień 2010 - 11:53
Użytkownik monPOZ dnia 10 grudzień 2010 - 11:38 napisał
Tak mi się wydaje na 99%.
Napisano 10 grudzień 2010 - 13:13
Użytkownik JarekM dnia 10 grudzień 2010 - 11:53 napisał
Moim zdaniem w pierwszej wpisujesz liczbę mieszkańców z miasta, a w drugim listę Twoich podopiecznych z tej miejscowości. Możesz dodać potem nową linijkę i powybierać inny teren w okolicy (np. obszar okolicznej gminy), w który masz pacjentów i wpisujesz liczbę mieszkańców tej gminy i przybliżoną liczbę Twoich pacjentów z tej okolicy itd.
ok. dzięki wielkie
Napisano 13 grudzień 2010 - 13:06
Czyli tak naprawdę nikt do końca nie wie co tam należy wpisać. Co roku to samo.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych